Portfolio

Toon media

Combi video en web

Niet zomaar
Wij bouwen niet zomaar websites en we filmen niet zomaar. En video online is zoiezo geen vrijblijvende zaak, zeker niet als ze interactief is. Met mogelijkheden tot analytics metingen. Of als ze als lead generator, informatiegids, informatievergaarder  of verkoop instrument wordt ingezet.

De vraag achter de vraag
We luisteren altijd goed naar de opdrachtgever en de vraag achter de vraag. En we vragen zelf. Wat wil je dat er gebeurt als je met ons een website realiseert, of een film maakt? Voor wie is het? Wat is je verwachting? Wat wil je ermee bereiken? Wie moet ermee gaan werken en wie wil je ermee bewegen, visie overbrengen, verkopen of enthousiasmeren tot samenwerking?

De ervaring die tot beweging aanzet
We bouwen eigenlijk geen websites en we filmen niet. We nemen de uitgangspunten mee en mixen het verhaal achter de vraag in beeld en tekst, met inzet van alle inzetbare beeldtaal en technieken. Met een duidelijke boodschap die aankomt en tot een ervaring leidt. Een ervaring die je beweegt, die samenwerking doet ontstaan. Die zorgt dat je product verkocht wordt. Of je boodschap overkomt. Die je bijblijft.

De Redbike mix
Dat is waar we voor gaan. Met de unieke mix van onze veelzijdige kennis van techniek en de kracht van het kunnen begrijpen en vertellen. Inleving om beleving te kunnen uitstralen, verleiding om verkoop of beweging tot stand te brengen.

Unieke samenwerking
Dat maakt ons bijzonder of misschien wel uniek in de communicatie instrumenten die we voor, en samen met je, kunnen ontwikkelen en maken.

De kracht van de sneltrein
Redbike producties zijn als een sneltrein die met 300 kilometer per uur de kracht heeft om precies op tijd aan te komen op zijn stationsbestemming en precies zijn deuren te openen bij de juiste perron nummers.

Uitnodiging tot kennismaken
Je boodschap komt altijd aan als je met Redbike werkt. Bekijk onze portfolio met veelzijdig werk en nodig ons uit om vrijblijvend kennis te maken met ons aanstekelijk enthousiasme.

Projectvoorbeelden van website en video mix.

Website en infomercial video's in meerdere talen voor Jansen Venneboer, civieltechnische projecten partner.
Interactieve video introductie met spreker/gastheer met snelkoppelingen naar in- en externe specifieke onderwerp pagina's. Voor EVD, agentschap EZ
Website, studentenhuis interviews en huisinfo video's voor SLSWonen en Accommodate in Leiden
Interactieve video quiz voor Duisenberg School of Finance. Om kennis te testen en als lead generator.
100 jaar reclame geschiedenis waaronder affices, tv commercials ed voor www.reclamearsenaal.nl
  • image description
  • image description
Overheid en webrichtlijnen

Voor de overheid kunnen we voor websites én online video voldoen aan de web richtlijnen (w3c). We bouwen open source. PHP en Typo3.

Lees hier verder>

Internationaal ondernemen

Als internationaal ondernemer wilt u nieuwe markten verkennen. Wij maken video's en websites in elke taal.

Lees hier verder>