Jansen Venneboer, website voor internationaal ondernemer met verkoop ondersteunende video's in meerdere talen

Toon media

Website voor Jansen Venneboer
[Website en sales ondersteunende video's]

Opdrachtgever: Jansen Venneboer

Jansen Venneboer is een ondernemende partner in civieltechnische projecten. Met brede ervaring en innovatief oplossend vermogen. Ze ontwerpen niet alleen voor derden maar bouwen ook in eigen beheer aan innovatieve oplossingen.

Twee ervan zijn de calamiteiten doorsteek en de middenbermbeveiliging. Succesvolle oplossingen die in Nederland en in het buitenland met succes worden gebruikt.

Infomercial Video's
Voor het duidelijk kunnen weergeven van de functionaliteiten en de sterke punten van deze beide oplossingen op buitenlandse beursen en bij sales en marketing ondersteuning heeft Jansen Venneboer aan Redbike gevraagd korte infomercials te maken in meerdere talen. Niet alleen Nederlands en Engels maar ook Duits en Frans en zelfs Koreaans.

Zo wordt de werking en voordelen van beide oplossingen binnen 2 minuten duidelijk en kan het gesprek daarna gaan over interesse en mogelijkheden tot samenwerking of koop in plaats van vele minuten uitleg.

Website
Daarnaast hebben we voor Jansen Venneboer een website met projectportfolio en nieuws gemaakt. Met het typo3 cms is het mogelijk om alle teksten, projecten, landingspagina's en beeld zelf aan te passen zonder technische kennis. Deze website is vorig jaar uitgebreid met een module om de url code weergaven om te zetten in ‘real tekst’ wat tenminste 50% bijdraagt in het optimaal vindbaar zijn op internet.

Meer informatie over dit project kun je in de kolom hiernaast vinden of uiteraard kijken op de website van Jansen Venneboer zelf.

  • image description
  • image description

Dit zijn een aantal voorbeelden van onze video en film producties

Dit zijn een aantal voorbeelden van onze interactieve website en game producties

Overheid en webrichtlijnen

Voor de overheid kunnen we voor websites én online video voldoen aan de web richtlijnen (w3c). We bouwen open source. PHP en Typo3.

Lees hier verder>

Internationaal ondernemen

Als internationaal ondernemer wilt u nieuwe markten verkennen. Wij maken video's en websites in elke taal.

Lees hier verder>