Kikker en vriendjes, website, video, community en spelletjes

Toon media

Website voor de wereld van Kikker en Vriendjes
[Website met informatie, community en spelletjes]

Opdrachtgever: Kids@work
Kikker is het welbekende karakter uit de kinderboeken van Max Veldhuis. Omdat er van de boeken nu een kindertelevisie serie met animaties is gemaakt is ons gevraagd een nieuwe website voor Kikker te ontwerpen en te bouwen.

De nieuwe website heeft meerdere doelgroepen. Zo kunnen kinderen er in de wereld van Kikker stappen en in de verschillende woningen van Kikker en Vriendjes onder meer spelletjes spelen, kleurplaten inkleuren en pannenkoeken stapelen.

Ook heeft de website een login voor de kinderen voor nog meer speelplezier. Dit is een plezierige manier om de schare fans zichtbaar te maken en die middels nieuwsbrief en aanbiedingen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen met Kikker.

Voor ouders is er informatie over Kikker in het onderwijs en een webshop met Kikker artikelen. De website is zo uitgevoerd dat er verschillende talen in kunnen worden geladen middels een in- en export systeem.
  • image description
  • image description

Dit zijn een aantal voorbeelden van onze video en film producties

Dit zijn een aantal voorbeelden van onze interactieve website en game producties

Overheid en webrichtlijnen

Voor de overheid kunnen we voor websites én online video voldoen aan de web richtlijnen (w3c). We bouwen open source. PHP en Typo3.

Lees hier verder>

Internationaal ondernemen

Als internationaal ondernemer wilt u nieuwe markten verkennen. Wij maken video's en websites in elke taal.

Lees hier verder>