Portfolio

Toon media

Games
Interactieve games kunnen een community op zichzelf zijn voor amusement, of voor het opbouwen van een community rond een bepaald thema of merk. Je kunt games zien als amusement, als voorlichtings- en leer instrument, daarmee als leer instrument (edutainment) en als tijdelijke inzet voor een promotie of actie van een bepaald merk met als doel je doelgroep in kaart brengen en vasthouden

Ook kun je kleine, slim ontwikkelde games gebruiken in mailtemplates om mensen voordeel te geven op aanbiedingen als ze een hoge score hebben of bij het winnen van de game een extra promotie voordeel bieden (campagnegame). Wij kunnen met onze unieke inhoudelijke mix van verhaalontwikkeling, vormgeving, animatie en video, en interactieve technieken op tal van manieren een origineel en prikkelende game maken die door de beoogde doelgroep gespeeld gaat worden.

Wij maken die van kleine teasergames tot grote interactieve spellen.Een aantal voorbeelden van onze games zijn: Voor Topking de makers van de vlammetjes snacks hebben we een online game gemaakt. Voor het Reclamearsenaal ontwikkelde we een game voor HAVO en VWO wat in SKVI lessen kan worden ingezet. Voor diverse landingspagina's maakten we campagnegames. Onze themagames zijn te vinden in de website kikkerenvriendjes.

Voor EVO maakten we een on- en offline te gebruiken game die ingezet is als marketing tool. Lees hier ook meer over in onze cases.Wij kunnen een spel ontwikkelen van concept tot realisatie of vanaf een gebruikersbeschrijving realiseren.

Wij hebben speciale software om meerdere spelers in een game toe te laten en met elkaar te chatten. Zo kan er in groepjes worden gezocht naar oplossingen of kun je andere vormen van interactiviteit toelaten.Onze unieke mix van internet, illustraties, gamescripts en vormgeving zorgt voor een aantrekkelijk spel met een eigen karakter dat geheel naar aard en wens kan worden gemaakt met een hoge aantrekkingskracht voor elke doelgroep die je wilt bereiken.

Voorbeelden van onze Games.

Derde Kamer game voor kinderen waarmee ze van een wetsvoorstel een eigen wet kunnen maken.
Voor het meten van verkeersregels kennis bij bestelauto chauffeurs een spel met prijsvraag voor EVO.
Een hele wereld van kikker en vriendjes vol met spelletjes om te spelen en te ontdekken.
Interactieve video quiz voor Duisenberg School of Finance. Om kennis te testen en als lead generator.
Online spel van Recent Toys, de maker van de beste Brainteasers in de wereld.

Dit zijn een aantal voorbeelden van onze video en film producties

Dit zijn een aantal voorbeelden van onze interactieve website en game producties

Overheid en webrichtlijnen

Voor de overheid kunnen we voor websites én online video voldoen aan de web richtlijnen (w3c). We bouwen open source. PHP en Typo3.

Lees hier verder>

Internationaal ondernemen

Als internationaal ondernemer wilt u nieuwe markten verkennen. Wij maken video's en websites in elke taal.

Lees hier verder>