Ontwerp en demo voor het Flisz spel

Toon media

Flisz the game
[Pilot voor online game]

Opdrachtgever: Eigen productie
Voor een karakter dat in eigen beheer is ontwikkeld hebben we een pilot gemaakt voor een online game. De volledige titel van de game is: 'The Adventures of Flisz, the dragon', 'Spell of Chaos'.

Verhaal

In dit verhaal valt ons lieve draakje Flisz door een straal 'vals licht' per ongeluk uit het kasteel en belandt op een eiland. Het blijkt dat het eiland wordt bewoond door andere schipbreukelingen die hetzelfde lot zijn toebedeeld. Al snel blijkt dat het de boze tovenaar Norg is die hier aan het werk is. Door op het eiland allerlei problemen op te lossen en Norg alle stukjes van 'de spreuk van chaos' te bezorgen, zal Norg er op toezien dat Flisz weer thuis geraakt. Maar of Norg zich aan zijn woord houdt... Naast de pilot voor een game hebben we in eigen beheer een pilot voor een televisie serie ontwikkeld waarmee we in Cannes op de Mipcom zijn geweest en geselecteerd zijn voor het meedoen aan het Europese Cartoon Forum. Beide deelnemingen hebben een rijke schat aan kontakten, ervaringen, kennis en voortschreidend inzicht met zich meegebracht.

Techniek

De techniek voor deze game is uniek. De omgeving is gecreeerd met behulp van 3D computerprogramma's. De sfeer en de omgeving doen denken aan de rijkdom van illustraties uit het begin van de 19e eeuw. De kleuren liggen in een aaneensluitend scala van frisse, realistische kleuren. De techniek zorgt ervoor dat het intuïtieve van een 2D spel, een 3 dimensionale ruimte-ervaring meekrijgt.

 

 

  • image description
  • image description

Dit zijn een aantal voorbeelden van onze video en film producties

Dit zijn een aantal voorbeelden van onze interactieve website en game producties

Overheid en webrichtlijnen

Voor de overheid kunnen we voor websites én online video voldoen aan de web richtlijnen (w3c). We bouwen open source. PHP en Typo3.

Lees hier verder>

Internationaal ondernemen

Als internationaal ondernemer wilt u nieuwe markten verkennen. Wij maken video's en websites in elke taal.

Lees hier verder>