Online demonstratie spellen voor Recent Toys

Toon media

Recent Toys Games
[Online demo games]

Opdrachtgever: Recent Toys
Recent Toys International ontwikkelt en produceert handheld 'brain-teaser' spellen. Voor het online kunnen bekijken en spelen van de spellen hebben we twee handheld games online gerealiseerd. De distributeurs in de verschillende landen in de wereld kunnen nu zelf het speelgevoel ervaren en een gevoel krijgen met de breinkrakers van Recent Toys.

Voor een van de spellen, Mirrorkal, hebben we een online landingspagina gemaakt. Het spel bestaat uit een aantal plaatjes die aan twee kanten bedrukt door het plaatsen voor een aantal spiegels in de puzzel voor een transformatie van de ene foto naar de andere foto. Hilarisch is natuurlijk een half/half situatie. Om naast de foto's uit de puzzel ook zelf je opa of kat om te toveren in een opa of hond hebben we een online convertor gemaakt.

Bij deze convertor kan je twee foto's uploaden en krijg je een pagina met jouw twee foto's omgezet in stukjes puzzel terug. Deze kun je uitdraaien, opplakken op karton en eindeloos mee spelen.

 

 

  • image description
  • image description
Overheid en webrichtlijnen

Voor de overheid kunnen we voor websites én online video voldoen aan de web richtlijnen (w3c). We bouwen open source. PHP en Typo3.

Lees hier verder>

Internationaal ondernemen

Als internationaal ondernemer wilt u nieuwe markten verkennen. Wij maken video's en websites in elke taal.

Lees hier verder>