Portfolio

Toon media

Online video

Films ofwel off- en online video

We kunnen elke gewenste doelgroep bereiken met de films die we schrijven en produceren. Hierin kunnen we producten, diensten of informatie aanbieden.

We kunnen informeren, prikkelen, aandacht en bewustzijn creeeren, verleiden en verkopen. Onze films zijn online op websites te zien en in zalen op grote doeken en installaties op beurzen.

  • Hoe laat je europese samenwerkingsvebanden zien wat ze met elkaar kunnen ondernemen en welke mogelijkheden daarvoor zijn?
  • Hoe leg je de kwaliteit en toegevoegde waarde van de randstadrail uit aan het buitenland?
  • Hoe laat je vanuit EZ zien welke kansen en mogelijkheden er zijn voor internationale ondernemer?
  • Hoe verkoop je beleggingsproducten tegen de reccessie in?
  • Hoe verkoop je bruggen, calamiteitendoorsteken, speelgoed?
  • Het antwoord is een film van Redbike Productions.


We luisteren goed naar de wensen van de klant en de doelgroepen die hij voor ogen heeft. Op basis hiervan schrijven we 2 of 3 synopsys voor mogelijke scripts. Nadat er een gekozen is gaan we aan de slag. We kunnen in grote zelfstandigheid werken. Voortgang kan worden bekeken op en videoserver met wachtwoordtoegang.

We streven naar het optimaal bedienen van de doelgroepen van onze klanten met enthousiasme en innoverend vermogen passend binnen planning en budget.

Onze kracht is de unieke mix van inhoudelijk kennis op het gebied van idee ontwikkeling, storytelling, scenario, cameramensen, acteurs, interviewers, typografie, animatie, techniek, postproductie, bluescreen opnamen, stemmen, muziek en lokalisaties met een groot aantal bekende stemmen en namen. Ook hebben we kontakten met helicopter en vliegtuigmaatschappijen zodat we waar nodig ook vanuit de lucht kunnen filmen.

Omdat we binnen Redbike ook alles weten aangaande interactieve producties kunnen we video ook interactief aanbieden. Voorbeelden van onze interactieve combinatie kom je bijvoorbeeld tegen in jansen venneboer, smm, frog and friends en de interactieve exportwijzer voor de website internationaal ondernemen.

 

Voorbeelden van Video- en Film Producties.

Promotie van containervervoer met Rijnaken voor het Rotterdams Havenbedrijf.
Website en infomercial video's in meerdere talen voor Jansen Venneboer, civieltechnische projecten partner.
Intro- en discussie animatie video's tijdens de bijeenkomst 'valorisatie van kennis', voor SenterNovem.
Infomercial voor Robeco.
Intro film voor het enthousiasmeren van Europese samenwerkingsverbanden. Dit ter promotie van de subsidie Eureka van SenterNovem.
Overheid en webrichtlijnen

Voor de overheid kunnen we voor websites én online video voldoen aan de web richtlijnen (w3c). We bouwen open source. PHP en Typo3.

Lees hier verder>

Internationaal ondernemen

Als internationaal ondernemer wilt u nieuwe markten verkennen. Wij maken video's en websites in elke taal.

Lees hier verder>