Video ter promotie van containervervoer met Rijnaken

Toon media

Havenbedrijf Rotterdam
[Video infomercial om containervervoer via Rijnaken te promoten]

Opdrachtgever: Havenbedrijf Rotterdam
Hoe zorg je ervoor dat je bewust omgaat met CO2 uitstoot als het gaat om vervoer van containers die altijd middels vrachtwagens over de steeds voller wordende snelwegen vervoerd worden binnen Nederland en verder naar het achterland? Containers die van en naar Europoort worden vervoerd, elke dag weer?

Het Rotterdams Havenbedrijf combineerde land en Rijnaken met de voordelen van minder files en meer containers per keer kunnen vervoeren en zet zich in om deze nieuwe manier van vervoer te promoten.

Voor ons een mooi moment om de kracht van deze oplossing op een spannende en duidelijke manier weer te geven in een sprekend verhaal maar ook in beeld.

Om de kijker de ultieme beleving mee te geven van de veelheid van containers en de snelheid van vervoer hebben we gekozen om het vervoer middels een time lapse vast te leggen.

Hierdoor ontstaat er een onmiddellijke herkenning van de voordelen. De video is te vinden op de website van het Havenbedrijf Rotterdam. En je kunt het hier rechts naast deze tekst bekijken.


 

  • image description
  • image description
Overheid en webrichtlijnen

Voor de overheid kunnen we voor websites én online video voldoen aan de web richtlijnen (w3c). We bouwen open source. PHP en Typo3.

Lees hier verder>

Internationaal ondernemen

Als internationaal ondernemer wilt u nieuwe markten verkennen. Wij maken video's en websites in elke taal.

Lees hier verder>