Video testimonials ter promotie van Breakbulk in de haven van Rotterdam

Toon media

Havenbedrijf Rotterdam
[Video testimonials van de Breakbulk Terminals ter promotie]

Opdrachtgever: Havenbedrijf Rotterdam
Het havenbedrijf Rotterdam heeft een aantal specialismen waarmee het uniek is in de wereldwijde overslag van goederen. Onder de term Breakbulk worden tal van goederen en halfproducten door veel verschillende specialisten elke dag weer in- en uit scheepsruimen gehesen en tijdelijk opgeslagen of naar het achterland getransporteerd middels vrachtwagen, Rijnaak of trein.

Om zich als haven met deze specialismen internationaal te profileren heeft Redbike de opdracht gekregen om de CEO’s van de verschillende terminals te interviewen en deze in een korte sprekende video te presenteren.

Dit zijn in totaal 11 video’s waarin met een eenheid in stijl en met concequente afzender Havenbderijf Rotterdam de verschillende unieke dienstverlening van veelal tweede of derde generatie ondernemers samen met elkaar klaar staan voor hun internationale klanten en zich overigens in hun samenwerking kunnen meten met elke andere grote haven in de wereld.


  • image description
  • image description

Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit. Curabitur id odio a ipsum lobortis tristique. Etiam dapibus enim in augue vulputate tempor. Nunc luctus luctus lectus, a faucibus leo pellentesque dictum

Overheid en webrichtlijnen

Voor de overheid kunnen we voor websites én online video voldoen aan de web richtlijnen (w3c). We bouwen open source. PHP en Typo3.

Lees hier verder>

Internationaal ondernemen

Als internationaal ondernemer wilt u nieuwe markten verkennen. Wij maken video's en websites in elke taal.

Lees hier verder>