Portfolio

Toon media

Wat wil je als opdrachtgever?
Je wilt communicatie oplossingen ontwikkelen met professionele mensen. Die naar je luisteren, en jouw ideeën met inbreng van hun knowhow vertalen naar de optimale instrumenten.
Om jouw markten en doelgroepen te bereiken en vast te houden.

Wat is Redbike?
Redbike is een buro voor ontwerp en realisatie van interactieve communicatie oplossingen voor bedrijfsleven en overheid.

Wat kunnen we?
We kunnen helder analyseren, wat leidt tot verrassende visuele interactieve oplossingen waarin de communicatie leidend is en de techniek dienend. 

Meerwaarde
We zijn bijzonder in het feit dat we al deze disciplines (conceptontwikkeling, vormgeving, internet technieken, film,video, online spellen en animatie) beheersen en gecombineerd kunnen gebruiken. Als zelfstandig in te zetten technieken of in een mix van technieken.

Marktervaring
We werken al ruim 15 jaar voor bedrijfsleven en overheid. Voor beide gebieden kennen we de specifieke inhoudelijke drive en noodzaak tot communicatie. Elk op hun eigen manier op hun eigen markten, doelgroepen of speerpunten van beleid.

Conceptuele kracht
De conceptuele kracht en realisatie achter de Redbike oplossingen zijn te vinden bij Jaap Goslings, directeur en eigenaar.
Afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten.

Met 25 jaar praktische kennis op het gebied van ondernemen, interactieve communicatie, filmen en games is hij  in staat zich snel in de opdrachtgever te verplaatsen en met oplossend vermogen verrassende communicatie oplossingen te ontwikkelen en te realiseren.

Projectbeheersing en realisatie
Redbike ontwerpt en ontwikkelt zelf en realiseert zijn projecten al dan niet met vertrouwde en door Redbike geselecteerde externe partners.

Redbike is daarin hoofdaannemer en coordinator. Inhoudelijk altijd eerste aanspreekpunt. Daarna altijd eerste aanspreekpunt tijdens de voortgang en oplevering van het project.

Enthousiasme
Tijdens het project wordt met snelheid, realisme en oplossend vermogen ultieme wensen en droomscenario’s ontwikkeld en gerealiseerd. Met realistische kijk op planning en budget. En… met aanstekelijk enthousiasme!

Voor wie Redbike onder meer al projecten realiseerden
Jansen Venneboer, Reclamearsenaal, EVO, ZLTO, Havenbedrijf Rotterdam, Zestor, ANWB, OVO, Sanoma, Instituut Maltha, en vele anderen.

Voorbeelden?
Graag nodigen we je uit om de projecten in onze uitgebreide portfolio te bekijken.
Of beter nog…ons uit te nodigen voor een vrijblijvend sparringsgesprek waarbij je al je communicatie  vragen kunt stellen en wij onze kennis met je delen.
Bel of mail ons voor een afspraak!

Website en sales ondersteunende product video's in verschillende talen.
Video voor havenbedrijf Rotterdam ter promotie van het container vervoer met Rijnaken.
Websites en video's voor SLS Wonen. Voor nationale en internationale exposure.
Spel voor de derde kamer om kinderen zelf van een wetsvoorstel een wet te laten maken.
Website voor Zestor, gemakkelijk te bedienen voor redactie en voorzien van invoer van verzuim voor alle hbo scholen met dynamische grafiek weergaven.
Overheid en webrichtlijnen

Voor de overheid kunnen we voor websites én online video voldoen aan de web richtlijnen (w3c). We bouwen open source. PHP en Typo3.

Lees hier verder>

Internationaal ondernemen

Als internationaal ondernemer wilt u nieuwe markten verkennen. Wij maken video's en websites in elke taal.

Lees hier verder>